Assistenttipalvelut

Toisinaan yrityksellä ei ole tarvetta kokoaikaiselle assistentille. Assistenttipalvelumme on vastaus muuttuvaan työnkuvaan.

Annin vahvin osaaminen assistenttina sijoittuu tilitoimistomaailmaan. Kaikissa tilitoimistoissa on suuri määrä pakollisia tehtäviä kirjanpitotyön ja asiakaspalvelun ohella. Näitä pakollisia tehtäviä usein hoitavat kirjanpitäjät vasemmalla kädellä kirjanpidon ohella joskus ja jouluna, mikäli ehtivät. Asian ei suinkaan tarvitse olla näin.

Kutsu Anni apuun ja keskity itse omaan ydinosaamiseesi!

Assistenttipalvelussa voit valita modernin virtuaaliassistentin; tavoitettavissa etänä sopimuksen mukaan. Assistentti voi olla myös perinteinen assistentti joka työskentelee asiakkaan tiloissa sopimuksen mukaan.

Assistenttia tarvitaan myös muualla kuin tilitoimistossa. Kukapa yrittäjä ei toisinaan kaipaisi sitä että se kuuluisa ”joku” hoitaisi hieman huonolle tolalle jääneet asiat? Aina löytyy vino pino tekemättömiä mutta tärkeitä töitä joita kukaan ei ennätä hoitaa. Kutsu silloin Annia!

Oli assistentin tarpeesi sitten päiväksi tai kuukaudeksi, Anni auttaa kyllä.

Meiltä saat halutessasi palvelupaketin johon kuuluu yhdessä sovittavien toimistototöiden lisäksi kirjanpidon palvelut aina tilinpäätöksiin ja budjetointiin saakka. Turhaan ei kannata aikailla, kalenteri täyttyy mukavaa vauhtia!

Anni Kanninen

anni@tililaatikko.fi

045 783 141 57

Kuvaaja: Noora Bom Photography
Meikki ja kampaus: Tmi Katja Partanen