Kirjanpito

Pauliinan vahvinta osaamista on majoitus- ja ravintola-alan kirjanpito. Pitkän ravintola- ja majoitusalan työkokemuksen kautta hankittu osaaminen pitää sisällään käytännön tietoa normaalia enemmän.

Muuta osaamisalaa ovat mm. esiintyvät taiteilijat, kivijalka- ja verkkokaupat, tapahtumatuotanto sekä liikunta- ja hierontapalvelut.

Hallussa myös useiden muiden alojen kirjanpidon kiemurat, kysy rohkeasti jos omaa alaasi ei listalta löytynyt!

Olipa yrityksesi minkä kokoinen tahansa, ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä miten voisimme auttaa sinua!

Pauliina Korpi

pauliina@tililaatikko.fi

Puh. 045 783 140 67

Kuvaaja: Noora Bom Photography Meikki ja kampaus: Tmi Katja Partanen

Annin vahvinta osaamisalaa on erilaiset palveluntarjoajat. Tarjotaanpa palveluja sitten kuluttajalle tai toisille yrittäjille. Tämä juontaa juurensa omaan aiempaan yrittäjätaustaani. Olen ollut yrittäjänä sekä kauneudenhoitoalalla, että valmentajana.

Olin menneisyydessäni juuri se yrittäjä, jota ei kiinnostanut kirjanpito pennin vertaa. Ymmärrän siis harvinaisen hyvin siitä aiheutuvia haasteita ja osaan ratkoa niitä asiakkaalle ymmärrettävään muotoon.

Oletpa yrittäjänä aivan lähtökuopissa tai sitten pitkän linjan yrityskonkari, yhteistyömme voi olla hedelmällistä. Otathan siis rohkeasti yhteyttä, olen täällä yrittäjiä varten.

Anni Kanninen

anni@tililaatikko.fi

Puh. 045 783 141 57

Kuvaaja: Noora Bom Photography Meikki ja kampaus: Tmi Katja Partanen

Sähköinen taloushallinto

Älä enää hukkaa kallista aikaasi paperin siirtelyyn ja järjestelyyn vaan käytä sitä mieluummin tuottavaan työhön tai elämän pieniin iloihin. Sähköistä taloushallintoa ei tarvitse pelätä.

Sähköistämme taloushallintosi avaimet käteen – periaatteella ja opastamme vaikka kädestä pitäen sen käyttöön. Olemme tukenasi tällä matkalla ja voit kysyä meiltä neuvoa niin usein kuin haluat. Käytössämme on nykyaikainen ja kotimainen kirjanpito-ohjelmisto Fennoa.

Mitkä asiat ovat hankalia ja aikaa vieviä?
Voisiko niitä tehdä helpommin?

Miksi valita sähköinen taloushallinto?

 • Helppous
 • Ajan säästö
 • Rutiinityön väheneminen
 • Ei kuluja monista eri ohjelmistoista
 • Laskutus helpottuu ja nopeutuu
 • Rahan säästö
 • Toimintavarmuus
 • Näet yhdellä silmäyksellä hoidettavat työt
 • Tasalaatuisuus
 • Vähemmän virheitä
 • Hoidat talousasiat missä ja milloin vain
 • Reaaliaikaisuus
 • Selkeä kokonaiskuva

Ohjelmisto

Fennoa on helppokäyttöinen ja selkeä taloushallinnon pilvipalvelu, jolla taloushallinnon rutiinit sujuvat nopeasti, reaaliaikaisesti ja paperittomasti. Fennoa on saumaton kokonaisuus, joka sisältää kaiken tarvittavan kirjanpidosta ja laskutuksesta pankkiyhteyksiin. Voit sanoa hyvästit ohjelmien sillisalaatille.

Fennoa kattaa kirjanpidon, laskutuksen, laskujen hyväksynnän ja maksun, palkanlaskennan sekä digitaaliset tilinpäätökset. Eri osa-alueet soivat saumattomasti yhteen, mikä helpottaa taloushallintoon liittyvää työtä sekä tukee tilitoimiston ja asiakkaan yhteistyötä.

Fennoa tunnetaan muun muassa siitä, että sen myötä moni rutiininomainen työvaihe voidaan unohtaa – Fennoa automatisoi sen, mikä on automatisoitavissa. Kun samaa ohjelmaa käyttää niin yritys kuin tilitoimistokin yhteistyö on jouhevaa ja viestintä helppoa.

Palvelu sisältää erittäin helppokäyttöisen Fennoa Mobiilin, johon on koottu ne ominaisuudet, joilla kiireellisimmät asiat hoituvat vaikka tien päältä.

Tililaatikko on Fennoan asiantunteva kumppani ja meiltä saat kattavan tuen ja avun ohjelmiston käyttöön.