Meidän kanssa

Suosittelijamme

Meille luottamus on tärkeää, emmekä siitä syystä kerro asiakassuhteistamme muutoin kuin erikseen sovittaessa. Parhaimman käsityksen työskentelystä meidän kanssa saa sopimalla tapaamisen joko toimistollamme tai Zoomin välityksellä. Tapaamiset eivät velvoita mihinkään eikä niistä veloiteta. Muutama asiakkaamme kertoi pyynnöstämme, miten he asiakassuhteensa Tililaatikon kanssa kokevat:

Ihana palvelun ja turvallisen olon tilitoimisto. Pauliina vastaa aina puhelimeen, ja silloinkin, kun minulla on paniikki hän selvittää rauhallisesti kaikki ongelmat. Ammattitaidolla ja tarkkuudella hoidatte työnne.

Anja, Ani’s Cafe Oy

Palvelu on se minkä vuoksi meidän valintamme on Tililaatikko. Pauliina hoitaa tarkasti sekä kustannustehokkaasti työnsä ja voimme luottaa siihen ettei talouspuolella tule yllätyksiä. Loistavan kirjanpidon lisäksi Tililaatikossa on todella halua auttaa yrittäjää ymmärtämään myös riittävästi kirjanpidollisista asioista ja näin ollen ymmärtämään enemmän koko liiketoiminnastansa. Pitkään jatkuneen yhteistyön vuoksi Tililaatikon käsiin on helppo antaa kirjanpito. Luottamus on vähintään 110% .

Laura & Pilvi, Smaku Events Oy

Kirjanpitäjä ei ole minulle vain henkilö, joka pyörittelee yritykseni lukuja.

Kirjanpitäjä on yritystoimintani tärkein kumppani, joka pitää huolta sekä yrityksestäni että minusta yrittäjänä.

Kun olin valitsemassa yritykselleni kirjanpitäjää, minulle tärkeinä oli kohtaako meidän kemiat.

Ensimmäinen kirjanpitäjäni oli ystävä omasta elämästäni, jolle uskalsin laittaa viestiä milloin vain ja mistä asiasta tahansa.

Mitään häpeää ei ollut vaan sain vapaasti kysyä maailman tyhmimpiäkin kysymyksiä ja aina sain kaikkeen ystävällisen ja ymmärrettävän vastauksen.

Kun asiakkuus tämän ystävän kanssa päättyi syistä joihin me emme voineet vaikuttaa, jouduin etsimään uuden kirjanpitäjän, joka täyttäisi tämän ystäväni valtavan isot saappaat.

Tutustuin Tililaatikon Anniin somessa ja meistä tuli pian läheisiä tuttuja, jotka jakoivat toisilleen kaiken omasta yritystoiminnastaan.

Tämän tutustumisen myötä ymmärsin, että Anni on juuri sellainen ihminen, jolle uskallan avautua kaikesta yritystoimintaani liittyvästä asiasta ja Anni auttoi aina kaikessa, oli ongelma kuinka tyhmä tahansa.

Tämän johdosta siirsin yritykseni kirjanpidon Tililaatikolle Annin käsiin ja nyt olen ehtinyt vuoden verran vaivata Annia loogisilla ja ei niin loogisilla kysymyksillä yritykseeni liittyen.

Annille mikään kysymys ei ole ollut aiheeton vaan aina olen saanut ystävällistä ja ymmärrettävää apua kaikkeen.

Jos jokin asia ei ole Annille ollut itsestäänselvää, Anni on luvannut selvittää asian ja vastauksen vaikeaan kysymykseen olen saanut jopa seuraavana päivänä.

Anni on myös huolehtinut yritykseni toiminnasta ja ilmoittanut minulle, jos jotain pitäisi ottaa huomioon.

En voisi toivoa parempaa kumppania yritykselleni.

Plussaa vielä hinnoittelusta, joka on erittäin selkeä.

Tiedän mistä maksan ja hinta on kiinteä kuukausihinta, joka sisältää kaiken mitä yritykseni taloushallinto koko vuoden aikana tarvitsee.

Tililaatikon kanssa minulla on todellakin tunne, että maksan laadusta ja tästä laadusta maksan enemmän kuin mielelläni!

Satu, Satu Gülle Oy

Yhteistyökumppanimme

Teemme mielellämme monipuolista yhteistyötä eri alojen toimijoiden kanssa. Kanssamme on mahdollista myös keskustella alihankintasopimuksista kirjanpitotyötä koskien. Voimme toimia joko tilitoimiston apuna tai asiakkaan apuna.