Meidän kanssa

Suosittelijamme

Meille luottamus on tärkeää, emmekä siitä syystä kerro asiakassuhteistamme muutoin kuin erikseen sovittaessa. Parhaimman käsityksen työskentelystä meidän kanssa saa sopimalla tapaamisen joko toimistollamme tai Zoomin välityksellä. Tapaamiset eivät velvoita mihinkään eikä niistä veloiteta. Muutama asiakkaamme kertoi pyynnöstämme, miten he asiakassuhteensa Tililaatikon kanssa kokevat:

Ihana palvelun ja turvallisen olon tilitoimisto. Pauliina vastaa aina puhelimeen, ja silloinkin, kun minulla on paniikki hän selvittää rauhallisesti kaikki ongelmat. Ammattitaidolla ja tarkkuudella hoidatte työnne.

Anja, Ani’s Cafe Oy

Palvelu on se minkä vuoksi meidän valintamme on Tililaatikko. Pauliina hoitaa tarkasti sekä kustannustehokkaasti työnsä ja voimme luottaa siihen ettei talouspuolella tule yllätyksiä. Loistavan kirjanpidon lisäksi Tililaatikossa on todella halua auttaa yrittäjää ymmärtämään myös riittävästi kirjanpidollisista asioista ja näin ollen ymmärtämään enemmän koko liiketoiminnastansa. Pitkään jatkuneen yhteistyön vuoksi Tililaatikon käsiin on helppo antaa kirjanpito. Luottamus on vähintään 110% .

Laura & Pilvi, Smaku Events Oy

Olen uusi yrittäjä ja Annin ja Pauliinan huomassa oli turvallinen ja luottavainen mieli lähteä hoitamaan kirjanpidon asioita. Kaikkiin kysymyksiin (ja niitähän alussa tulee!) vastattiin nopeasti, ja autettiin asiassa kuin asiassa, paljon enemmän kuin sopimus edes sisältää.

Ihan huippu kaksikko!

Hanna, Hahaa Oy

Yhteistyökumppanimme

Teemme mielellämme monipuolista yhteistyötä eri alojen toimijoiden kanssa. Kanssamme on mahdollista myös keskustella alihankintasopimuksista kirjanpitotyötä koskien. Voimme toimia joko tilitoimiston apuna tai asiakkaan apuna.